Coatings, thinners, hulpmiddelen

De onderstaande producten zijn slechts een kleine hoeveelheid van de coatings en hulpmiddelen die NP Productions in het pakket heeft.


Het omvat coatings ter bescherming tegen graffiti, steen en beton coatings, coatings voor bescherming van metalen, tevens anti corrosie bescherming, coatings voor de scheepvaart, hitte bestendige coatings enz.


Wij verzoeken u voor specifieke toepassingen contact met ons op te nemen zodat ons gespecialiseerd personeel u een goede en deskundige oplossing kan bieden.


Op verzoek kunnen wij coatings voor u ontwikkelen, zodat u het maximum aan kwaliteit weet te bereiken.  

Home

Graffiti Magic matt / gloss is een unieke coating die een effectieve permanente bescherming geeft tegen alle types bekladdingen op beton, baksteen, steen, hout, metaal en gelakte ondergronden.

Indien een oppervlak is voorzien van twee lagen coating, is de bekladding eenvoudig te verwijderen met alleen water of water met iets zeep.

Voordelen: - Lange termijn bescherming, - Eenvoudig met slechts water te reinigen - Gemakkelijk aan te brengen.

Informatieblad

Antigraffiti Coating Permanent PW is een permanent beschermingsmiddel tegen graffiti en bekladdingen voor poreuze minerale bouwmaterialen. Het is een waterbasis silane systeem en bevat vrijwel geen vluchtige organische componenten (VOC). Het biedt een weerbestendige bescherming die waterdamp doorlatend is.  

Informatieblad

Baromastiek ST 600 is een Universele primer / coating voor nieuwbouw en renovatie in de constructie sector en offshore.

Toepasbaar als “one coat system” in één van 250-300 micron droog voor constructie, tanks, waterwerken, etc. Uitstekend bestand tegen chemicaliën en mechanische invloeden. Met name geschikt voor de behandeling van staal, waarbij voorbehandeling niet optimaal kan geschieden. Door zijn oppervlakte tolerante karakter zeer geschikt voor toepassing op hand ontroest staal. Ook toepasbaar voor verouderde verfsystemen.

Informatieblad

Polyuerethaan 6200 Finish 100 is een twee componenten hoog glanzende polyurethaan coating op basis van een combinatie van zeer hoogwaardige hydroxy-acrylaten.

Toepassing:  Als esthetische afwerklaag voor binnen en buiten in een hoogwaardig verfsysteem, o.b.v. Polyurethaan,acrylaatharsen, met uitstekende duurzame eigenschappen.

Voornaamste kenmerken:

Uitstekende hechting op diverse ondergronden.

Zeer goede buitenduurzaamheid, niet vergelend en krasvast.

Bestand tegen atmosferische verontreiniging en diverse chemicaliën, gering vuilaanhechtend en goed watervast.

Informatieblad


Special Additive AB is een uniek, special ontwikkeld systeem om lucht vochtigheid problemen tijdens het drogen van coatings tegen te gaan. Het is bruikbaar voor alle solvent basis één en twee componenten organische coating systemen zoals alkyd,

polyurethaan, epoxy en siliconencoatings waar buitensporige lucht vochtigheid wit uitslaan en andere oppervlakte defecten

veroorzaken. (vocht waas).    

 Informatieblad

Maritieme Coatings klik hier.

Terug naar Producten overzicht