Eco Producten

Alle Ecolabel producten voldoen aan de nieuwe EU Verordening (EG 66/2010). In deze verordening staan de vernieuwde jaarlijkse vergoedingen en het gebruik van het nieuwe EU Ecolabel logo.


Iedere verpakking moet goedgekeurd worden door het Europees Ecolabel. Wilt u een afwijkende verpakking, dan moet deze dus beoordeeld worden. Let op: niet alle verpakkingen voldoen aan de eisen van het Europees Ecolabel. Standaard worden de producten geleverd in de volgende verpakkingen:

doos 6 x 1 liter fles en 2 x 5 liter can.Home

Handzeep Eco Mild is een Europees Ecolabel Gecertificeerd Product.

Milde  ecologische handzeep met extra huidverzorging. Hierdoor geschikt voor dagelijks gebruik en is pH huidneutraal. De verzorgende eigenschappen voorkomen uitdroging van de huid bij frequent gebruik.

Toe te passen in navulbare zeepautomaten en zeepflacons.


Informatieblad

Interieurreiniger Eco is een Europees Ecolabel Gecertificeerd Product. Hoog geconcentreerde, neutrale interieurreiniger voor dagelijks gebruik. Veilig te gebruiken op alle waterbestendige ondergronden zoals glas- en tegelwerk, chroom, RVS, kunststoffen, lakwerk, etc.     


InformatiebladSanitairreiniger Eco is een Europees Ecolabel Gecertificeerd Product.

Hoog geconcentreerde, zure sanitairreiniger op basis van het milde melkzuur.

Geschikt voor de dagelijkse reiniging van de gehele sanitairruimte. Veilig te gebruiken op alle zuur -en waterbestendige ondergronden zoals; keramiek, glazuur, chroom, glas, kunststoffen, tegelwerk, etc. m.u.v. kalkhoudende steensoorten zoals marmer en travertin.

Zorgt voor een fris, hygiënisch en helder sanitair.


Informatieblad

WC Reiniger Eco is een Europees Ecolabel Gecertificeerd Product.

Gebruiksklare ingedikte geconcentreerde sanitairreiniger op basis van melkzuur.

Voor het periodiek reinigen en ontkalken van alle sanitaire voorzieningen. Zorgt voor een helder en hygiënisch resultaat.

 

Informatieblad

Terug naar Producten overzicht