Graffiti verwijdering, Afbijtmiddelen en  oplossingen tegen graffiti


Graffiti Remover Lexan is een gebruiksvriendelijke vloeibare graffiti verwijderaar. Universele toepassing op gesloten ondergronden. Uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten. Geschikt onder andere voor hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaan lakken trespa, plexiglas, lexan.  

Informatieblad

Shadow Remover is een zeer krachtig en effectief product voor het verwijderen van verf restanten en schaduw residuen van ongewenste graffiti. Het is samengesteld op basis van volledig  biologisch afbreekbare ingrediënten. In veel situaties is gebruik van een Gel voor de eerste verwijdering niet nodig.

Informatieblad

Teer en Bitumen Verwijderaar is een laag viskeus product voor het verwijderen van op teer en bitumen gebaseerde coatings van harde laag poreuze natuur en kunststeen oppervlakken, gecoate en niet gecoate metalen en houten ondergronden en alle geverfde of gelakte oppervlakken.

Informatieblad

Viltstiftverwijderaar is een effectief product voor het verwijderen van viltstift en permanent markers van gladde oppervlakken.

Informatieblad

Home Terug naar Producten overzicht

Super Stripper is de nieuwste snelle Methyleenchloride vrije Verfafbijtpasta cq graffitiverwijderingspasta. De werking is veelal beter dan de Methyleenchloride houden soorten. Voor binnen en buiten gebruik. Ondergronden kunnen steen, glas, hout en metalen zijn. Niet op kunststoffen toepassen.
Informatieblad

Producten voor het verwijderen van graffiti

Anti Graffiti Coatings

NP Anti-graffiti Coating Permanent Clear is een transparante twee componenten polyurethaan anti-graffiti coating met UV-stabilisatoren, op basis van hydroxy functionele harsen en isocyanaat verharder. Wordt gebruikt als transparante anti-graffiti afwerklaag voor diverse polyurethaan en epoxy verfsystemen.

De uv-stabilisatoren zorgen voor licht- en kleur vastheid van het totale systeem.

Tevens geschikt voor aanbrengen op steen, beton enz.

Indien verkleuring van steen kan optreden een non-darkening sealer primer gebruiken.

Bij zuigende ondergronden verdient het aanbeveling een primer toe te passen om extreem verbruik van de coating tegen te gaan.

Informatieblad

NP Graffiti Shield is een in water opgelost, kleurloos opdrogend semi permanent impregneermiddel op basis van speciale siliconen.  Het reageert na verwerking in de capillairen en poriën van de behandelde ondergrond

als een macro moleculaire laag.

Informatieblad

NP Anti Graffiti Coating P is een beschermende zelfopofferende

anti graffiti coating voor gebruik op gevels Het is een oplosmiddel vrije emulsie op paraffine basis.

Informatieblad

NP Anti Graffiti Coating AK anti klad middel, op basis van in de vrije natuur voorkomende grondstoffen. Het produkt is geëmulgeerd in water en volledig milieuvriendelijk.NP Anti Graffiti Coating AK  is ontwikkeld om metselwerk, beton, stucwerk en natuursteen te voorzien van een nauwelijks zichtbare anti klad laag, welke aanhechting van bekladdingen en posters sterk verminderd. Zelfs aluminium rolluiken al dan niet gecoat, kunnen met

NP Anti Graffiti Coating AK tegen bekladdingen beschermd worden.

Informatieblad

Graffiti Remover ES GEL Strong NF is een viskeuze graffiti remover voor ongevoelige, poreuze materialen. Het kan toegepast worden op droge en vochtige ondergronden. (Bij voorkeur droog). Dikwijls geen Shadow Remover nodig.

Graffiti Remover ES Gel Strong NF is biologisch afbreekbaar.

Graffiti Remover ES Gel Strong NF verwijdert bijna alle spuitlakken, maar ook alkydlakken, tevens latex van natuur en kunststeen, beton, klinkers en bakstenen.

Graffiti Remover ES Gel Strong NF kan ook toegepast worden op verticale oppervlakken indien langere inwerkingtijden nodig zijn.

Dikwijls geen Shadow Remover nodig.

informatieblad

NP Nano Impregneer Stone HD is een permanent anti-graffiti en hydrofobeermiddel voor poreuze oppervlakken.

NP Nano Impregneer Stone HD is een 1 component water basis impregneer coating voor behandeling van alle minerale oppervlakken en niet behandeld hout.

NP Nano Impregneer Stone HD dringt in de poriën van het oppervlak. Deze onzichtbare laag verlaagt de oppervlakte spanning. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat een hogere oppervlakte spanning zoals van graffiti, water en vuil geen (of minder gemakkelijk) hechting kan krijgen aan het oppervlak en verwijderd kan worden overeenkomstig het hoofdstuk Graffiti verwijdering in het technisch informatieblad.

Informatieblad

Bleekgel is een viskeus alkalisch bleekmiddel voor het verwijderen van graffiti shadows van steen. Graffiti wordt gebleekt en daardoor is het niet meer zichtbaar. Zeer geschikt voor gebruik op grafstenen.

Informatieblad

AG Coat NP Permanent geeft een permanente bescherming tegen graffiti.


Voordelen.

-    Kan geleverd worden in transparant glans en mat, tevens in iedere

     RAL kleur.

-    Kan gebruikt worden op elke ondergrond.

-    Vormt een harde finish met gebruik van slechts 1 laag.

-    Bekladdingen kunnen verwijderd worden door gebruik van alleen

     water zonder schaduw effecten achter te laten. Opnieuw aanbrengen      is niet nodig.

-    In de meeste gevallen is AG Coat NP Permanent aan te brengen in 1      laag. Soms kan het gebruik van Non Darkening Sealer nodig zijn.

-    Gemakkelijk aan te brengen met rol of door middel van spuiten.


Dit is een unieke coating die een effectieve bescherming geeft tegen alle types bekladdingen op Aluminium, Glasvezel, glas, metselwerk (inclusief baksteen, marmer, steen, tegels, graniet en beton), metaal, bewegwijzering borden, pleisterwerk, electriciteits- en CAI kasten, vinyl en hout.

Informatieblad

Posterverwijderaar voor het effectief verwijderen van etiketten en posters.
Gebruiksaanwijzing: Vernevel de
Posterverwijderaar over de poster en laat het van boven naar beneden achter de Poster naar beneden lopen zodra deze enigszins los laat.
Laat ca 15 minuten inwerken.
Vervolgens kan de Poster verwijderd worden.
Concentratie: Wordt gebruiksklaar geleverd.
Informatieblad


STRIP PASTE MFA is een pasta vormig ontlakkingsproduct voor niet verwarmde toepassing.
Het bevat geen Methyleenchloride (dichloormethaan), chromaten, zware metalen of fenolen.
Uitstekend geschikt voor het verwijderen van:

-uitgeharde polyester poedercoatings.

-uitgeharde epoxy poedercoatings.

-natlakken.

Het ontlakkingssysteem is ontworpen voor Aluminium en IJzer gebaseerde substraten
Informatieblad


Graffiti Remover Safe NF Extra is een gebruiksvriendelijk vloeibaar product voor het verwijderen van graffiti.
Universele toepassing op gesloten ondergronden.
Uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten.
Geschikt onder andere voor hout, metalen, glas, baksteen, marmer, travertin.
Graffiti Remover Safe NF Extra is biologisch afbreekbaar.
Graffiti Remover Safe NF Extra verwijdert bijna alle spuitlakken, maar ook alkydlakken van natuur en kunststeen, beton, klinkers en bakstenen.

Informatieblad

Ink Remover F is een effectief product voor het verwijderen van permanent marker en drukinkten van hardhout en gladde ondergronden.

Onverdund aanbrengen met een harde borstel. Niet verspuiten
Borstel de Ink Remover F met lichte druk goed in.

Laat enige minuten inwerken (3 – 4 minuten), Blijf licht de borstel over de graffiti bewegen onder lichte druk. De inkt zal dan in oplossing gaan. Aan de vloeistof is te zien of dit goed lukt. Indien op zicht de graffiti verwijderd is de vloeistof opnemen in een doek en vervolgens controleren de graffiti goed verwijderd is. Nog geen water gebruiken. Indien de verontreinigingen die verwijderd moeten worden niet geheel na de eerste behandeling verwijderd kan worden, herhaal dan de bovenstaande behandeling.
Vervolgens afvegen met een doek of afspuiten met warm water onder druk, maximaal 60 bar.   

Informatieblad